۰:۰۰ / ۰:۰۰

رسالۀ دوم پولُس رسول به قرنتیان

فصل ششم

۱پس ما که همکاران خدا هستیم، از شما که فیض خدا را یافته اید در خواست می کنیم که نگذارید آن فیض در زندگی شما بی اثر بماند، ۲زیرا او می فرماید:

«در زمان مطلوب به تو گوش دادم، و در روز نجات تو را کمک کردم.»

گوش بدهید! این زمان، زمان مطلوب است و امروز، روز نجات!

۳ما نمی خواهیم به هیچ صورت باعث لغزش کسی بشویم، مبادا نقصی در خدمت ما یافت شود، ۴بلکه می خواهیم با هر کاری که می کنیم نشان دهیم که خادمان حقیقی خدا هستیم، یعنی با تحمل زحمات و سختی ها و دشواری ها. ۵ما در تازیانه ها، حبس ها، شورش ها، بی خوابی ها، گرسنگی ها و تلاش ها و ۶همچنین با خلوص نیت، معرفت، صبر و حوصله و مهربانی نشان می دهیم که خادمان خدا هستیم. تمام این کارها را با کمک روح القدس و با محبت بی ریا ۷در اعلام پیام حقیقت و با قدرت خدا انجام می دهیم. تنها اسلحۀ ما، هم در دفاع و هم در حمله، داشتن زندگی پاک و بی آلایش است. ۸گاه احترام و گاهی بی احترامی می بینیم. گاه مورد لعن و گاهی مورد ستایش هستیم. ما را اشخاص دروغگو می شمارند، حال آنکه راستگو هستیم. ۹گمنام ولی در عین حال مشهوریم؛ به حال مرگ افتادیم، ولی هنوز زنده ایم. ما شکنجه می بینیم، ولی به قتل نمی رسیم. ۱۰غمگین، ولی پیوسته شادمانیم؛ ما چون گدا، فقیر هستیم، ولی در عین حال بسیاری را دولتمند می سازیم؛ بی چیزیم اما دارای همه چیز هستیم.

۱۱ای مردمان قرنتس، ما چیزی از شما پنهان نکرده ایم؛ بلکه دل های خود را برای شما باز کرده ایم. ۱۲اگر روابط شما با ما سرد شده است، این از جانب ما نیست، بلکه باید ریشۀ آن را در دل های خود بجوئید. ۱۳آیا شما نباید در مقابل محبت ما همان گرمی را نشان دهید و دل های تان را به سوی ما باز کنید؟ (من مانند یک پدر با فرزندان خود سخن می گویم.)

هوشدار علیه تأثیر بُت پرستان

۱۴از وابستگی های نامناسب با اشخاص بی ایمان دوری کنید، زیرا چه شراکتی بین نیکی و بدی است و چه رفاقتی بین روشنائی و تاریکی؟ ۱۵چه توافقی بین مسیح و شیطان وجود دارد و چه هماهنگی بین ایماندار و بی ایمان؟ ۱۶و یا چه رابطه بین خانۀ خدا و بُتها هست؟ زیرا ما خانۀ خدا هستیم، چنانکه خدا فرموده است:

«من در ایشان ساکن خواهم بود و در میان آن ها به سر خواهم بُرد.

من خدای ایشان خواهم بود و آنها قوم من.»

۱۷و خداوند می فرماید:

«از میان آن ها خارج شوید و خود را از آنها جدا سازید و به چیزهای ناپاک دست نزنید و من شما را خواهم پذیرفت.

۱۸خداوند متعال می فرماید: من پدر شما خواهم بود و شما پسران و دختران من خواهید بود.»

مطالب مرتبط

صداقت و راستی

صداقت و راستی (نسیم پرستش)
صداقت و راستی از خصوصیات عالی اخلاق انسانی است که در آموزه‌های مسیحی و انسانی از زمینه‌های اساسی ارجمندی و نیک بختی انسان شناخته شده است. زمانیکه به زندگی پیروان عیسی مسیح نگاه می‌‌کینم به خوبی در می‌‌یابیم که پیش آنها صداقت و راستی بهترین و والاترین صفت بوده و راستگویی به عنوان اساس هر نوع اصلاح فردی و اجتماعی در یک جامعه می‌‌باشد. هر کسی که در زندگی صادق و صداقت پیشه بوده زندگی خوب و وجدان راحت داشته است. صادق بودن و صداقت را زندگی کردن، هدف هر فرد خدا دوست و خدا ترس است. برای اینکه بهتر در زندگی صادق و صداقت پیشه باشیم، از شما عزیزان دعوت می‌کنیم که به ای برنامه گوش دهید.

برنامه رادیویی با خواندن آیه ۴-۷ (۲۹ دقیقه)

بخش چهارم: حضور روح خدا در کلیسا

بخش چهارم: حضور روح خدا در کلیسا (آرامش و شادی در مسیح)
این حقییقت که روح خداوند در ما ایمانداران ساکن است فقط حالتی انفرادی ندارد؛ بلکه در کلیسا و مشارکت‌های گروهی هم و یا چند فرد ایماندار باهم یکجا شوند؛ خداوند حضور می‌یابد. پس خانه خدا پاک و مقدس است و آن خانه شما هستید؛ هر فردی که از هر قوم و نژاد به مسیح عیسی ایمان بیاورد جز خانواده خدا محسوب می‌شود. وقتی دور هم جمع می‌‌‌شویم، چه در یک ساختمان و چه در کلیسای خانگی و پرستش، گوش کردن به موعظه کلام، عشاءربانی، خدا در آن خانه ساکن است، و دوستان خود را ملاقات می‌‌‌کند.

برنامه رادیویی درباره آیه ۱۶-۱۸ (۳۰ دقیقه)

حضور خداوند در عبادتگاه

حضور خداوند در عبادتگاه (کلام خدا برای شما )
وقتی دعای سلیمان تمام شد از آسمان آتشی فرود آمد و قربانی‌ها را سوزانید و حضور پر جلال خداوند عبادگاه را پُر کرد. تنها حضور خدا می‌تواند چیزی را مقدس سازد تا وقف عبادت شایسته برای او باشد. بدن‌های ما ایمانداران در عیسی مسیح خداوند هیکل معبد روح خداست.

برنامه رادیویی درباره آیه ۱۶ (۳۰ دقیقه)

پدر - خدا در ورای ما، فراتر از ما

پدر - خدا در ورای ما، فراتر از ما (اخلاق زندگی۲)
مردم می‌پرسند: چرا خدا را پدرتان می‌خوانید، آیا این کفر نیست؟ما پیروان مسیح خدایی را می‌پرستیم که در کلامش خود را به عنوان پدر معرفی می‌کند (خدا- فراتر از ما) و در محبت و لطف خود به ما اجازه می‌دهد که این پدر بودن را طبق درک خودمان درک کنیم. پدر بودن به این معناست که در تمام مراحل زندگی و در تمام نیازهای ما با ما باشد و ما را تنها نمیگذارد.

Tنمایش تلویزیونی به آیه ۱۸ (۲۹ دقیقه)